Σελίδες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ


Τα προσχήματα μας τελειώσαν. Οι μάσκες έπεσαν. Τα δύο στρατόπεδα έχουν ξεχωρίσει προ πολλού. Τα εκβιαστικά διλλήματα στέρεψαν. Ότι μαλακία είχε να πει ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Τσίμας, η Τρέμη, η Στάη, ο Παπαχελάς και ο υπόλοιπος συφερτός των κατευθυνόμενων μεγαλοδημοσιογράφων, ειπώθηκε. Ο Καρατζαφύρερ, μίλησε για άλλες δυνάμεις, εκτός αστυνομίας, που ενδεχομένως θα χρειαστεί να υπερασπιστούν την τάξη. Μέχρι και ο εκπρόσωπος των τραπεζών που μας φορτώσανε για πρωθυπουργό, το περιβόητο ATM (Παπαδήμος), ξεθάρρεψε και μας απείλησε με χρεοκοπία.


Τολμάνε ακόμα τα καθίκια, που έχουν θησαυρίσει με το ξεπούλημα της χώρας, να μας απειλούν με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που θέλουν να ψηφίσουν νέα τρομακτικά μέτρα που μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε σίγουρη χρεοκοπία. Γιατί αν δεν είναι χρεοκοπία, οι μισθοί των 500 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, τότε τί είναι; Αν οι νέοι κάτω των 25 ετών, το πιο ενεργό τμήμα κάθε κοινωνίας, αμείβονται με λιγότερα από 400 ευρώ, τότε τι είναι; (Και για να δεις φίλε αναγνώστη πόσο αρχιμαλάκες μας θεωρούν, σκέψου ότι αυτά τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο ταμείο) Αν κοπούν και άλλο οι συντάξεις, τότε τι είναι; Αν τα σχολεία δεν έχουν βιβλία μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, τότε τι είναι; Όταν οι γιατροί δεν γράφουν τα πολύ ακριβά φάρμακα, γιατί κοστίζουν, και οι ασθενείς πεθαίνουν, τότε πως να το χαρακτηρίσουμε αυτό το φαινόμενο; "Λιτότητα", "ύφεση" ή "περικοπές δαπανών";

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όσοι σέβονται ακόμα τον εαυτό τους, τους γονείς τους, τα παιδιά τους και την αξιοπρέπεια τους πρέπει να πάνε την Κυριακή 12/2/2012 στην πλατεία Συντάγματος. Οι πάντες, που έχουν την ικανότητα να περπατήσουν, πρέπει να είναι εκεί. Άντρες, γυναίκες και παιδιά. Μπορεί να απεργούν ύποπτα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορεί τα κυρίαρχα ΜΜΕ να κάνουν ότι μπορούν για να μας κρατήσουν μακριά, μπορεί να έχουν "ρίξει" τις ενοχλητικές σελίδες του διαδικτύου, αλλά δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Πάμε για πόλεμο. Πόλεμο ταξικό, πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει να σχηματιστεί μία ορμητική λαοθάλασσα που θα μπουκάρει μέσα στη Βουλή και θα πνίξει οριστικά αυτούς που θέλουν νας εξαθλιώσουν.

Απέναντι μας θα βρεθούν πάνοπλοι οι χακι βασανιστές της δημοκρατίας. Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες, οι μόνιμοι εχθροί του αγωνιζόμενου λαού, τα περίφημα ΜΑΤ. Οι ανακοινώσεις των συνδικαλιστών μπάτσων δεν πείθουν κανένα. Όποιος βρεθεί στο λάθος στρατόπεδο θα τσαλαπατηθεί χωρίς έλεος. Και όταν, αργά ή γρήγορα, αλλάξει ο καιρός, υπάρχει άφθονο υλικό και κανένα κάθαρμα που του δώσανε μία στολή, κάποια όπλα και χημικά δακρυγόνα δεν θα μείνει ατιμώρητο για τα εγκλήματα του. Σας ξέρουμε όλους. Οι έντιμοι μπάτσοι, αν υπάρχουν τέτοιοι, προλαβαίνουν να παραιτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου