Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

PAYBACK TIME


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Έτσι πρέπει και έτσι συνιστούν οι καλύτεροι σεφ του πλανήτη. Μετά απο δεκαετίες ολόκληρες, τα κυρίαρχα ΜΜΕ στην Ελλάδα αμφισβητούνται όσο ποτέ άλλοτε. Έχουν χάσει την απήχηση τους στον κόσμο, μία μεγάλη μερίδα της κοινωνίας δεν τα εμπιστεύεται καθόλου και δεν αργεί η ώρα που οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να πάρουν μία σημαντική απόφαση. Ή θα συνεχίσουν να ταυτίζονται πλήρως με τις αποφάσεις του ΔΝΤ και των κατοχικών ελληνικών κυβερνήσεων τύπου ΑΤΜ (Παπαδήμου) ή θα χρειαστεί να αλλάξουν πολιτική για να αποφύγουν την οργή του λαού.


Δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεση τους. Το ίδιο ισχύει και για όσους ανήκουν στους "από κάτω". Στο δικό μας στρατόπεδο. Στους άνεργους, τους μισθωτούς, τους εργάτες, τους αγρότες, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους συνταξιούχους. Ήρθε η ώρα να τους ξεπληρώσουμε ότι μας έχουν κάνει την περίοδο που φαντάζανε πανίσχυροι και παντοδύναμοι. Όταν τίποτα δεν έμοιαζε ότι μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους και μπορούσαν να ζουν άνετα και πλουσιοπάροχα στην εικονική πραγματικότητα που είχαν φτιάξει. Όταν ρίχνανε τόνους λάσπης στους λιγοστούς που είχαν διαλέξει το μοναχικό δρόμο της αντίστασης. Όταν η κατασκευή "τρομοκρατών" είχε γίνει πάγια τακτική, ειδικά επι των ημερών του άθλιου Χρυσοχοΐδη, που πρόσφατα ξαναπήρε το μοναδικό υπουργείο που ταιριάζει στις αντιλήψεις του.

Το Σάββατο, στις 10/3/2012 υπάρχει ένα κάλεσμα για πορεία στο Μοναστηράκι. Η πορεία θα γίνει στη μνήμη του επαναστάτη Λάμπρου Φούντα, που 2 χρόνια πριν έπεσε μαχόμενος από τις σφαίρες της αστυνομίας. Η μαζικότητα της πορείας, θα είναι η καλύτερη απάντηση στους "από πάνω". Οφείλουμε να τιμήσουμε, με κάθε τρόπο, αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, το πιο πολύτιμο αγαθό, για να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα της επανάστασης. Όλοι εκεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου