Σελίδες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ



Βασικά ήταν η λίστα και την είχε ο Παπακωνσταντίνου, αλλά την έδωσε στον Καπελέρη που ήταν στο ΣΔΟΕ, αλλά ύστερα ήρθε ο Βενιζέλος, που ήθελε, και μετά την πήρε και ο Διώτης, αλλά ύστερα την είχε και η γραμματέας του γιατί έπρεπε να την κρατήσει και μετά την ερευνούσαν όλοι μαζί, αλλά επειδή δεν ήθελαν αυτοί να την βγάλουν, τότε και εμείς έπρεπε να μην τη βγάλουμε, γιατί ήταν παράνομη, αν και ξέραμε, αλλά τώρα μας είπαν ότι έπρεπε, γιατί και αυτοί ήξεραν, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε και έτσι την είχαμε και ύστερα δεν την κάναμε τίποτα. Αυτό ακριβώς.   

ΥΓ1: Μπορεί να μην λειτουργεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αλλά ακόμα λειτουργεί το τηλεδικαστήριο του MEGA. Κάτι είναι και αυτό.  

ΥΓ2: Οι τελευταίες μέρες στην Ελλάδα είναι σαν τα σήριαλ του Φώσκολου. Οι μπάτσοι την είδανε πιο Θεοχάρηδες από ποτέ, ο Διώτης δηλώνει ότι σέβεται τη νομιμότητα (10 χρόνια μετά τις καθημερινές και πολύωρες ανακρίσεις - "ομολογίες" ενός ετοιμοθάνατου ασθενή και ενώ ο ασθενής ήταν υπό την επήρεια ισχυρών φαρμάκων), οι δημοσιογράφοι αγανακτούν με τους διεφθαρμένους πολιτικούς και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί αυτοκτονούν. Το καλό πάντα θριαμβεύει στο τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου