Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αντιγράφουμε από διαδικτυακό καθεστωτικό site χωρίς να αλλάξουμε λέξη:

"Επισήμως το Μαξίμου δεν έχει τοποθετηθεί για τις αντιδράσεις, μετά το "λουκέτο" στην ΕΡΤ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, οι Σίμος Κεδίκογλου, Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, καθώς είπε στους συνεργάτες του, ότι "αν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ ας το κάνουν".  

Μόνο σε μία χώρα που η βλακεία έχει φτάσει στο ζενίθ της ιστορίας της θα μπορούσε κάποιος να παρουσιάσει τέτοιες ειδήσεις σαν σοβαρές. Και βέβαια, μόνο κάποιος εντελώς καθυστερημένος θα πιστέψει ότι τα δύο πολιτικά πτώματα του Βενιζέλου και του Κουβέλη θα προκαλέσουν εκλογές αφού ξέρουν ότι αν συγκεντρώσουν και οι δύο μαζί ποσοστό 8-9% θα μιλάμε για θαύμα. Το καλύτερο όμως είναι άλλο. Ο Καλαματιανός γραφικός δεξιούλης που παριστάνει τον πρωθυπουργό απειλεί ότι θα κάνει εκλογές και υπάρχουν εκατομμύρια ζώα που δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα πέσει αυτή η κυβέρνηση.

Ποια κυβέρνηση; Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, του Σίμου Κεδίκογλου, του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη, του Χρύσανθου Λαζαρίδη και του Γιώργου Μουρούτη. Οι πιο ηλίθιοι άνθρωποι στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι εδώ και αξίζουν μία θέση στο βιβλίο Γκίνες. Πιο βλάκας πεθαίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου