Σελίδες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΒΙΟΣ ΑΒΙΩΤΟΣ


Τις τελευταίες μέρες μάθαμε ότι ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας προτρέπει τους μπάτσους του να κάνουν "το βίο αβίωτο" στους μετανάστες για να μην έχουν την εντύπωση ότι η ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και να μην πατάνε το πόδι τους στο ιερό ελληνικό έδαφος.


"Δημοκρατικές" αντιλήψεις σε μία "δημοκρατική" χώρα με "δημοκρατικούς" πολίτες. Αν σας πούμε ότι πέσαμε από τα σύννεφα δεν θα μας πιστέψετε και πολύ καλά θα κάνετε. Πέρα από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα, πέρα από την ισοπέδωση της οικονομίας, πέρα από τις αυτοκτονίες και την εξαθλίωση, είναι εμφανές σε όλους ότι η αφρόκρεμα της βλακείας έχει κάνει κατάληψη σε όλα τα ηγετικά πόστα.

Ο πρωθυπουργός συνομιλεί με το Θεό, ο υπουργός Υγείας επιδιώκει δόξα για τις απολύσεις γιατρών, ο υπουργός Οικονομικών βλέπει ανάπτυξη και ο Βορίδης είναι έτοιμος να πολεμήσει τον φασισμό. Αυτός είναι ο κυριολεκτικός βίος αβίωτος. Και όλα αυτά υποτίθεται ότι είναι νορμάλ και πρέπει να τα δεχτούμε σαν αληθινή πραγματικότητα (εδώ πρέπει να δεχτούμε ότι κανένας κάτοικος/δημοσιογράφος/πολιτικός αυτής της χώρας δεν ήξερε για τις μίζες που έπαιρνε η κλίκα του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1996-2004 μέχρι 2 χρόνια πριν).

Σε ότι έχει να κάνει με την αντίληψη των μπάτσων τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η αστυνομία είναι γεμάτη από ψηφοφόρους των ναζί, έχει ναζιστική νοοτροπία και αρκετές φορές ενεργεί σε απόλυτη συνεργασία με τους ναζί. Βασανισμοί μέσα στα τμήματα, αδέσποτοι πυροβολισμοί, χιλιάδες δακρυγόνα και απρόκλητες επιθέσεις είναι ο κανόνας για κάθε σοβαρό μπάτσο που σέβεται τον εαυτό του. Η ασυλία που απολαμβάνουν οι  μπάτσοι είναι τουλάχιστον προκλητική.

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι σε μία χρεοκοπημένη χώρα, που "αναγκάζεται" να κλείσει σχολεία και να απολύσει δασκάλους και καθηγητές, που "πρέπει" να κλείσει νοσοκομεία και να απολύσει γιατρούς και νοσοκόμες, δεν έχει γίνει ούτε μία κουβέντα για απολύσεις μπάτσων;;;;; Τόσο χρήσιμοι είναι στην κοινωνία οι πνευματικά ανάπηροι καθυστέρακες χρυσαυγίτες με στολή που πολεμάνε τον εσωτερικό εχθρό;

1 σχόλιο:

  1. Τα ίδια είπε πριν λίγο καιρό και ο ακροδεξιός ψυχοπαθής τηλεπωλητής..

    Άδωνις: Να δυσκολέψουμε τη ζωή των μεταναστών για να φύγουν

    http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD

    dis

    ΑπάντησηΔιαγραφή