Σελίδες

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ


Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της φρουράς του Σανχεντρίν, που αξιοποίησε στο έπακρο τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει το τελευταίο διάστημα, συνελήφθη ο γνωστός τρομοκράτης του αντιεξουσιαστικού χώρου Ιησούς με το ψευδώνυμο "Ναζωραίος".

Το συμβάν έλαβε χώρα στον κήπο της Γεθσημανής, στην κοιλάδα του Κίντρον και αξίζει να επισημάνουμε ότι η καλοσχεδιασμένη δράση των αντρών των ειδικών δυνάμεων της φρουράς δεν άφησε κανένα περιθώριο διαφυγής στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για την εξοργιστική αμφισβήτηση της έννομης τάξης, του πρωτογενούς πλεονάσματος, του ευρώ και της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Ο συλληφθέντας θα παρουσιαστεί μπροστά στον ειδικό ανακριτή Καϊάφα και τον αρμόδιο εισαγγελέα, για θέματα τρομοκρατίας, Πόντιο Πιλάτο που θα αποφασίσουν για την παραπομπή του σε δίκη, το συντομότερο δυνατό, αφού, χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλλουμε τις αποφάσεις της πάντα ανεξάρτητης δικαιοσύνης, το κοινό αίσθημα, η έξοδος στις αγορές και η δύσκολη διεθνής συγκυρία απαιτούν άμεση δράση χωρίς καμία καθυστέρηση. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο επονομαζόμενος "Ναζωραίος" κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, όπως τις πρωτοφανείς βιαιοπραγίες εναντίον των νομοταγών εμπόρων στο ναό των Ιεροσολύμων, διαδηλώσεις που προκάλεσαν παρακώλυση συγκοινωνίας, διακεκριμένη φθορά δημόσιας περιουσίας, διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, συκοφαντική δυσφήμιση και κάλεσμα σε εξέγερση εναντίον των αρμοδίων αρχών. Έγκυρες πηγές απο τα μπατσικά σκυλιά της Αντιτρομοκρατικής αναφέρουν ότι ενδέχεται να σχετίζεται και με ποινικούς που ανήκουν στο οργανωμένο έγκλημα, όπως τον Βαραββά και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Για να σχηματιστεί μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τη μακροχρόνια τρομοκρατική δράση του Ιησού, χρειάζεται η πολύτιμη βοήθεια των ρουφιάνων πολιτών και κάθε είδους πληροφορία, τόσο για αυτόν, όσο και για τους συνεργάτες του, που μέχρι στιγμής κατορθώνουν να διαφεύγουν της σύλληψης. Η ρουφιανιά και ο χαφιεδισμός πάντα ήταν απαραίτητα στοιχεία για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας. Οποιοσδήποτε θέλει να συνδράμει στο έργο της αστυνομίας παρακαλείται να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας 170-1014 και 1964 με τη διαβεβαίωση οτι θα τηρηθεί η ανωνυμία και το απόρρητο των επαφών. Υπεύθυνος επικοινωνίας ο κύριος Ιούδας.

(άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου από πάπυρο της εποχής - πρωτοδημοσιεύτηκε από εμάς στις 14/4/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου