Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Ο λαός μίλησε και έχουμε πλέον τα αποτελέσματα της κάλπης. Όλα όσα ειπώθηκαν απο όλες τις πολιτικές και κομματικές πλευρές έχουν ελάχιστη σημασία πλέον. Ας δούμε λοιπόν τι έγινε στις εκλογές του 2015 με την αξιόπιστη ματιά του blog.

Σε κείμενο που "ανέβηκε" στις 7/1/2015, με τίτλο "προεκλογικές προβλέψεις", είχαμε καταθέσει τις προβλέψεις μας για τις εκλογές. Προβλέψεις που επαληθεύτηκαν σε τεράστιο ποσοστό (πρώτο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, συντριβή Σαμαρά, τρίτο κόμμα οι ναζί) αφού είχαν σαν προεκλογική βάση εκτίμησης τη λογική, το αστείο πνευματικό επίπεδο του έλληνα, την κατάντια του ανθρώπινου είδους, δηλαδή τα κομματόσκυλα και το ρεαλισμό. Λέγαμε για παράδειγμα ότι:  

"Το ζητούμενο είναι η διαφορά που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ απο τη ΝΔ. Εδώ τα πράγματα είναι απλά: Αν οι περήφανοι έλληνες δώσουν πάνω απο 5-6% στους ναζί, (κάτι πολύ πιθανό) τότε η ΝΔ θα γνωρίσει τη συντριβή. Ο Σαμαράς ξέρει ότι οι ναζί είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που μπορεί να του φέρει κάποιες ψήφους, αφού πέρα απο τα γεροσάψαλα και τους πνευματικά ανάπηρους κατοίκους που κατοικούν (κυρίως) στην ελληνική πλευρά της Μακεδονίας, δεν υπάρχουν εφεδρείες για τον ακροδεξιό συνομιλητή του Θεού. Για αυτό έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε σοβαρή Χρυσή Αυγή, για αυτό οι δηλώσεις για "λαθρομετανάστες", για αυτό και το γλύψιμο στους μπάτσους. "

Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να χαθεί μέσα σε ελάχιστο διάστημα, αφού οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δεν έχουν καμία σχέση με αριστερή νοοτροπία και άλλα τέτοια ρομαντικά, απλά θέλανε να ξεφορτωθούνε τους καθυστέρακες ακροδεξιούς με τα αστεία ονόματα που είχε μαζέψει ο συνομιλητής του χριστιανικού θεού. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τον απίστευτο πανικό που θα προκύψει στην πρώτη υποψία "όχι" απο μεριάς δανειστών, αν και θεωρούμε ότι η οικονομική κατάσταση είναι δεδομένη για όλους. 

Για την απάτη των δημοσκοπήσεων θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά, αλλά δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει σοβαρος άνθρωπος που να τις πιστεύει. Για παράδειγμα, πρέπει να είσαι απο άλλο πλανήτη για να πιστεύεις ότι η ΝΔ, που στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 πήρε 29% χωρίς να είναι κυβέρνηση, θα μπορούσε να πάρει πάνω απο 30% στις φετινές εκλογές σαν κυβέρνηση που διέλυσε τα πάντα. Επομένως, οι γελοίες δημοσκοπήσεις που δίνανε ΝΔ πάνω απο 30% και 32% είναι μόνο για τα πανηλίθια γεροσάψαλα και τους τσιμεντόλιθους που κατοικοεδρεύουν κυρίως στις περιοχές της ελληνικής πλευράς της Μακεδονίας και επιμένουν να νομίζουν ότι βρισκονται στο 1940. 

Βέβαια, το αποτέλεσμα της ΝΔ 27,8% είναι τρομακτικό υψηλό ακόμα και για τη χώρα που η βλακεία κουμαντάρει τα πάντα, αλλά στο βασίλειο του Ελλαδιστάν όλα είναι πιθανά. Τα υπόλοιπα εκλογικά αποτελέσματα ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενα για τα ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και τους ΑΝΕΛ και φυσικά οι ναζί κατέκτησαν την τρίτη θέση. Λέγαμε στο κείμενο με τις προβλέψεις μας:

"Απο εκεί και πέρα, οι ναζί είναι το φαβορί για την τρίτη θέση, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό. Το συγκριτικό πλεονέκτημα των ναζί σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της τρίτης θέσης, είναι πως έχουν μία σταθερή εκλογική βάση, δηλαδή μπάτσους, μπατσόφιλους, μπράβους, μαφιόζους και υποτακτικούς ελληνοσημαιάκηδες. Αυτοί θα ψηφίζουν τους ναζί ότι και να γίνει, ενώ ακόμα και αν πάνε σε άλλο κόμμα πάλι φασίστες θα είναι, οπότε καλύτερα να είναι όλα τα σκατά μαζεμένα σε ένα βόθρο και να βλέπουμε καθημερινά το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις"  

Κάποιοι αφελείς επιμένουν να συνεχίζουν την αδιέξοδη και ανούσια κουβέντα για το αν οι ψηφοφόροι των ναζί είναι ναζί. Δεν μας ενδιαφέρει τι είναι, αν και ξέρουμε ότι όλοι είναι χαζοί, μας ενδιαφέρει τι κάνουν και αυτό που κάνουν είναι να υποστηρίζουν τη ναζιστική δράση και να επιδιώκουν να ξεθάψουν το πτώμα του ναζισμού. Επομένως, τα ορφανά του χίτλερ και ΟΛΟΙ οι υποστηρικτές τους πρέπει να τσακιστούν απο την οργανωμένη δράση των απο κάτω και να γυρίσουν στον πάτο του πηγαδιού.

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά σημαντικές αφού θα δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης, αλλά και του ελληνικού λαού. Θα φανεί αν πήγαμε ξανά στη λογική της μόνιμης ανάθεσης, ή αν υπάρχει διάθεση για καθημερινό αγώνα. Η χρεοκοπία της χώρας και τα διαχρονικά τεράστια προβλήματα της δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι για όλα...

ΥΓ: Πιάσαμε και το στοίχημα με 1,65 απόδοση. Οι πιστοί αναγνώστες μας ανταμείβονται και οικονομικά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου